torstai 5. maaliskuuta 2015

Voihan lumikello


Kuvasin nämä ihanuudet juuri äsken läheisen Kässän talon puutarhassa<3 Voi sentään miten suloisia nuo olivatkaan! Polvistuin kuvaamaan ja ihastelemaan, kauneuttansa huokailtiin yhdessä esikoisen kanssa.Kukat olivat jo lähes kokonaan auenneet<3


Keväistä viikonloppua kaikille, nyt nautitaan kaikista pienistä ihmeistä, joita luonto meille tarjoilee<3

25 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat, taidan käydä noita huomennakin katsomassa kun ovat meiltä vain muutaman kilometrin päässä!

   Poista
 2. Uskomaton näky tähän aikaan vuodesta Suomessa! Niin odotan tuota näkyä omalla pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eihän siitä ihan hirveän kauan ole kun Englantilaisissa facebook-ryhmissä alkoi olla päivityksiä kevätkukkijoista! Ihan vähän vain tullaan perässä, ainakin eteläisen suomen osalta.

   Poista
 3. Oih! Ihan huokailuttaa näin kuvienkin välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä tekisikin mieleni käydä ihastelemassa noita vielä ihan livenä! Sain vain eilen jonkinlaisen noidannuolen niskaani ja parantelen sitä nyt täällä pirtin lämmössä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Haaveilen kyllä uudesta kamerasta, jolla saisi oikeasti parempia kuvia. Nuo kuvat ovat ihan vain kännykällä otettuja.

   Poista
 5. Suloisia kukkia! Meillä ei esikoinen (9 v.) ole ollenkaan ymmärtänyt äitinsä nuohoamista pitkin pihaa näin keväisin kevään merkkejä etsimässä. Saan harrastaa ihan itsekseni tätä lajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on minullakin todellisuudessa aika yksinäistä, tämä puutarhastelu. Saa sitten nähdä kun lapset vähän vielä kasvavat, eihän sitä tiedä vaikka joku kolmesta innostuisikin! Ja vielä kun saisi setä mustankin innostumaan;)

   Poista
 6. Ihania!!! Minullakin näyttää syksyn lumikelloistukset onnistuneen, kun olin kerrankin ajoissa liikkeellä niiden kanssa enkä päästänyt sipuleita kuivumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun tekisikin mieli tilata lumikelloja jostakin ulkomaisesta nettikaupasta! `In the green` sipulit voisivat lähteä vielä sipuleitakin paremmin kasvuun. Pikainen vilkaisu englantilaisiin nettikauppoihin osoittikin, että olisin auttamatta myöhässä tilauksen kanssa, suurin osa lajikkeista näyttäisi olevan jo loppuunmyytyjä:(

   Poista
 7. kevät on tullut, parahinta Naisten päivää Sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Niin herkkiä, viattomia ja hurmaavia kaunottaria!
  Lumikellot saavat kyllä sydämen hypähtämään pari ylimääräistä volttia!
  Lähetän tuulen mukana mimosan tuoksua täältä Mantelilaaksosta sinne Pohjolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikelloissa on tosiaan sitä jotakin! Ehkä se on tuo niiden valtava kiirus elämään, lumen ja jään läpi pilkistävät kohti valoa<3
   Varmasti erilainen kevät siellä sinulla, täällä räntää ja harmaata vielä:)

   Poista
 9. Jestas miten ihastuttavia nuo lumikellot ovatkaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Pongasin niitä tänään lisää omaltakin pihalta<3 Ovat niin urheita uhmatessaan kylmää kevättä, räntää ja harmaata taivasta<3

   Poista
 10. Upea näky, kunpa omaan puutarhaan ilmaantuisi edes yksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!