torstai 29. joulukuuta 2016

Siirtymisen aika on tullut


Niinpä vain tämä vuosi jo vetelee viimeisiään ja uusi vuosi kolkuttelee jo oven takana. On tullut Mamman aika jättää Blogger ja siirtyä Kotipuutarha-lehden puolelle bloggailemaan. Jatkossa minut siis löytää tästä osoitteesta: http://www.kotipuutarha.fi/mamas-garden/

Tuon uuden osoitteen voit halutessa copy/paste-toiminnolla tallentaa omaan lukuluetteloosi Bloggerissa. Näin saat jatkossakin tiedon uusimmasta postauksestani. Voit myös tykätä Mamman puutarhan Facebook-sivuja, ja saada näin tiedon uusimmasta postauksestani. Facebookin puolelle tulee myös päiviteltyä aina jotakin ekstraa :) Olemme myös saamassa jossakin vaiheessa uuden blogin yhteyteen mahdollisuuden tilata tieto uudesta postauksesta suoraan sähköpostiin.

Toivottavasti tässä ei siis olla nyt hyvästejä jättämässä, vaan saamme jatkossakin jatkaa yhteisen innostuksemme jakamista puolin ja toisin <3 Toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi uusille sivuilleni, joilla tarinani jatkukoon, tästä hetkestä eteenpäin!

Kuva on otettu 14.3.2016.

11 kommenttia:

 1. Oi kuinka hienoa, onnea Minna tästä! Täytyy samantien linkittää uusi osoite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Täällä ihan jännityksestä kihisen, toivottavasti opin kaikki nämä uudet kuviot ja saan jatkossa kaikin puolin järkevän näköisiä postauksia julkaistua:D

   Poista
 2. Onnittelut uudelle taipaleelle! Ilman muuta jatkan lukijanasi uudella paikalla, jos vain tekniikka sen sallii. Ja mikä ettei sallisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! Eniten jännitänkin tuota tekniikka puolta. Toivottavasti kaikki halukkaat voivat jatkossakin seurata blogiani ja saan itselleni WordPressin puolelle toimivan lukuluettelon, jotta pääsen itsekin seuraamaan teidän blogejanne myös tuolta uudelta alustalta.

   Poista
 3. Onnea tulevaan! FB:n puolella ainakin seuraan:)

  VastaaPoista
 4. Mahtava työ sinulla edessä, onnea! Täytyy klikkailla uuteen osoitteeseen.
  Hyvää ja antoisaa vuotta 2017 Minna!

  VastaaPoista
 5. Huomasinki kotipuutarhan facebookista tämän, onnea ja menestystä sinne siis 😊 eiköhän sitä tule käytyä sielläkin lukemassa. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uudesta yhteistyöstä. Täytyypä vaihtaa osoite lukuluetteloon... Hyvää puutarhavuotta 2017

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ja toivotuksista <3 Bloggailu uudella alustalla on lähtenyt alkuvaikeuksien jälkeen ihan mukavasti käyntiin. Kyllä minulla kuitenkin vielä välillä on ollut ikävä tänne Bloggerin puolellekin. Tulen kyllä jatkossakin lukemaan teidän postauksianne tälle puolelle, sillä WordPressiin ei ole luvassa ainakaan vielä läheskään yhtä kätevää lukuluetteloa kuin mitä täällä Bloggerissa on.
  Raikkaita talvipäiviä kaikille <3

  VastaaPoista
 8. Hyvää Joulua aikaa Minna ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Ilona💚 Samoin sinulle vuodelle 2019! Ostin äsken ensimmäisen joululahjan joten eiköhän tässä voi jo uutta vuottakin toivotella😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!