keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kirja-arvonta


Mikäpäs piristäisikään lumista ja pimeää marraskuuta paremmin, kuin hetki omaa aikaa ihanan puutarhakirjan parissa<3 Sain tämän Else ja Vesa Leivon Tulppaanitarhan Lumo- kirjan siskoltani, vaan minultahan tämä suloinen opus jo löytyikin kirjahyllystäni:) Sovimme yhdessä, että voisin joskus arpoa tämän lukijoitteni kesken. Oikeastaan olen odottanut ja odottanut, että blogini lukijamäärä saavuttaisi 100 lukijan merkkipaalun tai että Mamman puutarhan Facebook-sivut 50 tykkäystä, mutta nyt en jaksa enää odotella vaan töräytän arvonnan käyntiin :) Ehkäpä arvonnan seurauksena saavuttaisinkin nuo tavoitteeni, vaikkei osallistuminen toki edellytäkkään tykkäämistä ;)
Arvontaan voit siis osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai Mamman puutarhan Facebook-sivuilla olevaan, arvonnasta kertovaan ilmoitukseen. Halutessasi saat tietysti myös jakaa facen arvontailmoitusta, tai liittää yllä olevan kuvan, linkin kera, blogisi reunaa koristamaan<3


Arvontaan voit osallistua lauantaihin 19.11.16 asti, suoritamme arvonnan klo 16 mennessä tulleiden osallistujien kesken. Jos kommentoit anonyyminä, muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä, mikäli onnetar suosii juuri sinua!


Kirjan lisäksi arvon myös yllätyssekoitussiemenpussin, oman puutarhan siemenistä ;D Pussi sisältää ainakin erilaisia ängelmien siemenöisiä ja toki siemenet ovat erikseen pakkattuina!

Nyt kaikki joukolla osallistumaan arvontaan! Vaikka sinulla jo itselläsi tämä kirja olisikin hyllyssä, niin onnettaren suosiessa, voit aina yllättää jonkun puutarhaystäväsi tällä suloisella joululahjalla<3

33 kommenttia:

 1. Olen kirjaa selannut, mutta omaa mulla ei ole. Opus vaikutti tosi kivalta. Arvonnassa mukana siis ilomielin :) Ja nyt voisi pari uutta lukijaakin jostain tulla niin sun satasen täyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, toisaalta lukijoiden määrähän on ihan se ja sama, kun oikeasti riittää vaikka vain muutama lukija, joiden kanssa syntyy mukavaa keskustelua postauksista<3 Ja haluan vielä korostaa, että myös anonyymit voivat osallistua tähän arvontaan, eikä lukijaksi tarvitse todellakaan liittyä, vaikka osallistuja olisi kirjautuneena Bloggeriin!!

   Poista
 2. Mukana arvonnassa! Minulle tuo ihan uusi kirjatuttavuus, ei ole sattunut edes kirjastosta kohdalle.

  VastaaPoista
 3. Ihanan lumoavia kuvia, mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Minäkin tahdon mukaan arvontaan :-)

  VastaaPoista
 5. Mukana tavoittelemassa kivaa kirjaa. Laitan kuvan huomenna blogiini, kun menen pöytäkoneelleni.

  VastaaPoista
 6. No nii, pian on satane täynnä :) Mukana arvonnas.
  Oon miälenkiinnolla seurannu lammikon tekua. Siitä tuliki hiano!

  VastaaPoista
 7. Oih miten piristävää..mukana arvonnassa tietty!

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköinen kirja! Talvella on aikaa fiilistellä puutarhakirjojenkin kanssa. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 10. mukana kirja-arvonnassa - puutarhakirjoja ei voi koskaan olla liikaa...

  hannahirn@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana kivassa arvonnassa!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Minulla on tuo kirja, joten en osallistu arvontaan, mutta tulin muuten kurkkimaan mitä sinulle kuuluu? Mukavia pihapuuhia lammen parissa oli ihana lukea.

  VastaaPoista
 13. Tulppaanit ovat yksi suosikkikukistani! Osallistun mielelläni arvontaan! ♥

  VastaaPoista
 14. Oi kun kiva arvonta, kiitos olen mukana, Laitan arvontakuvan sivupalkkiin tällä iPadilla jos osaan tai sitten myöhemmin tietokoneen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, taisin onnistua! Sivupalkissa on arvonta-kuvasi

   Poista
 15. Voi vitsit, olin jo luvannut itselleni, etten haalisi enempää puutarhakirjoja, mutta tulppaanit ovat minulle heikko paikka. =D Olen siis ehdottomasti mukana tässä kivassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 16. Osallistun ihanan kirjan arvontaan, linkitin arvonnan omaan blogiini :)

  VastaaPoista
 17. Olin 100. lukijalistalla, ja mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 18. Oikein kivalta kirjalta vaikuttaa, joten koitampa onneani arvonnassa. Kaikki apu on tarpeen tälläiselle kädettömälle puutarhurille :)

  VastaaPoista
 19. Vaikuttaa hyvältä, osallistun siis arvontaan! :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa. Kohtahan on jo kevät ja tulppaniaika!

  VastaaPoista
 21. Voi miten tällainen kirja helpottaisi kevään kaipuuta! Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 22. mukana arvonnassa. Tuo on kiinnostava kirja!!!!

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa! Niinpä, mikä onkaan mukavampaa marraskuussa kuin lukea puutarhakirjaa ja haaveilla tulevasta keväästä ja kesästä.

  VastaaPoista
 24. Ehdin vielä mukaan arvontaan! Käyn vielä tykkäämässä fb:ssa, vaikka sitä ei edellytetä, vaan koska pidän blogistasi.

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa! Ihanalta näyttää tuo kirja :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Arvonta on nyt suoritettu! Kirjan voitti blogin puolella osallistunut Helinä ja siemenpussin voitti facessa arvontaan osallistunut Kirsi Nousiainen. Onnea voittajille, teille ilmoitetaan vielä voitosta henkilökohtaisesti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!