lauantai 26. marraskuuta 2016

Asetelmia ja uusi arvonta


Olin eilen illalla lasten kanssa kaupunkimme joulukadun avajaisissa. Sieltä tarttui mukaan hyppysellinen joulumieltä<3 Mitä enemmän meille on vuosien mittaan lapsia siunaantunut, sitä tiukemmassa on ollut joulumieleni. Ei sillä, ettenkö rakastaisi katsella lastemme joulun viettoa, vaan ahdistusta aiheuttaakin heidän lahjansa ja niiden hankinta. Mitä vanhemmiksi lapset käyvät, sitä kalliimpia ovat heidän toiveensa, mikäli nyt edes itse lopulta keksivät mitä toivoisivat. Joka vuosi siitä on onneksi kuitenkin selvitty ja nytkin ovat hankinnat jo hyvällä alulla, joten ei muuta kuin joulua päin;)


Lievensinkin sitten eilen vähän joulustressiäni ja ostin ensimmäiset joulukukat:) Muutaman hyasintin ja suloisen vaaleajouluruusun<3 Tänään rentouduin yksin kasvihuoneessa, istuttaen kasveja ja yhdistellen kauniita esineitä ja luonnonmateriaaleja erilaisiin asetelmiin. Aika hujahti kuin siivillä ja olin käräyttää lounaamme uuniin, kun intouduin vielä kuvailemaankin aikaansaannoksiani.
Voi kuinka nautinkaan kaikenlaisten kukka-asetelmien tekemisestä! Nuoruuden salainen haaveammattini olikin kukkakaupan myyjä, muistatkos M vielä, kuinka haaveilimme rauhallisesta työstä kauniissa kukkakaupassa? Kuinka ihmeessä meistä sitten kuitenkin tuli bioanalyytikoita?! ;D Elämä vain vie, ainakin itselleni on käynyt niin. Onneksi voin kuitenkin näin harrastuksena toteuttaa vanhoja haaveitani!


Aurinkokin pilkahteli tänään muutamaan otteeseen, mutta viikon takaisia valo-olosuhteita en saanut tänään kuviini vangittua:( Nautin kuitenkin jokaisesta valon säteestä ja kiertelin pihalla vain nautiskellen ja välillä nyppien sieltä täältä rikkaruohoja. Seurasin myös lintulautamme elämää, voi kuinka paljon se tuottaakaan minulle iloa<3

Niitä näitä jaaritellessani olinkin ihan unohtaa tämän postauksen ensisijaisen tarkoituksen! Eli blogissani on alkamassa jälleen arvonta. Tunnelmavalo Oy:n Annu lähetti minulle nuo kuvissa vilahtelevat kauniit koristeet, lumihiutaleen ja lyhtyä kantavan tytön<3 Ne ovat materiaaliltaan samaa ruostutettua terästä kuin heidän muutkin tuotteensa ja tulevat voittajalle kauniin jouluisesti pakattuina. Arvon siis nuo koristeet yhdelle onnelliselle voittajalle. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Jos olet anonyymi, jätäthän sähköpostiosoitteesi komenttikenttään. Tuttuun tapaan voit osallistua myös Mamman puutarhan facebook-sivuilla, kommentoimalla arvonta päivitystä ja toivottavasti myös tykkäämällä sivuistani:) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 11.12.16 klo 12!

30 kommenttia:

 1. Upeita asetelmia!!! Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit asetelmat. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Kävin edellisen postauksesi innoittamana tutustumassa Tunnelmavalo Oy:n tuotteisiin. Kauniita ja monta olisin ensikatsomalla ottanut puutarhaani.
  Ihania ovat nämä arpomasi tuotteet, joten mukana niitä tavoittelemassa.

  VastaaPoista
 4. Miten onkaan ruosteinen lumihiutale kaunis. MUkana arvonnassa :)-
  Minulla on tapana toisinaan ottaa munakello mukaani keittiöstä niin ei kärähdä ruoat uuniin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat asetelmat ja koristeet. Kiitos tavoittelen arpavoittoa!

  VastaaPoista
 6. Ruosteromantiikka plus luonnonmateriaalit on niin parhaat

  VastaaPoista
 7. Kauniita asetelmia olet tehnyt. Joulusta tulee kyllä helposti ainakin rahastressi, mikä on vähän harmistus. Mutta taistellaan, onneksi on joulukukkia!

  VastaaPoista
 8. Ihanan ruosteisia koristeita! Arvonnassa mukana.
  Toivon rentoa ja rauhallista joulunodotusta! Sitä joulustressiä oli mumullakin joskus, onneksi ei enää. Ihana jouluruusu, minäkin ostan joka jouluksi sen, mutta eipä se menesty kesään saakka, että saisi pihalle...

  VastaaPoista
 9. Ihania asetelmia.
  Mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kauniita asetelmia, onneksi kukkakauppahaaveitaan voi toteuttaa siviilissäkin :) Ruosteiset koristeet sopisivat hyvin tähän maisemaan, joten nostan yhden onnen arvan!

  VastaaPoista
 11. Ihania! Mukaam kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Upeita asetelmia! Pidän sammalesta ja muistakin luonnonmateriaaleista. Ruosteiset esineet sopivat niin hyvin niiden kanssa.

  VastaaPoista
 13. Kauniita asetelmia teit..mukana arvonnassa tietty.

  VastaaPoista
 14. Juuri ihailin noita metallisia koristeita, ihanat! Tottakai arvonnassa mukana:-)

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa!
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Voi miten kauniita kuvia!
  gustavanas@outlook.com

  VastaaPoista
 17. Kauniita asetelmia!
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 18. Ja kun lapset tarpeeksi kasvaa, niin on helppo sopia ettei lahjoja osteta. Kunnes tulee seuraava sukupolvi pieniä lapsia, sitten ruletti pyörähtää uudestaan.

  Minä mitään voita, mutta ollaan ny arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 19. Jospa sitä minäkin joukon jatkona olen mukana :)

  VastaaPoista
 20. Sirpa Gruotilasta ;)1. joulukuuta 2016 klo 21.51

  Arvonnassa tottakai!

  VastaaPoista
 21. Kiitos mielelläni osallistun ja koristeet ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 22. Mukaan arvontaan.
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 23. Ruasteeset koristehet on niiiin ihania!
  Mukana, tiätty.

  VastaaPoista
 24. Kauniita koristeita.
  Mukana leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Arvonta on juuri suoritettu ja koristeet voitti MOLLEY! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!